Overzicht Processen

Het overzicht Processen kan opgestart worden onder het menu Communicatie, hier krijgt men toegang tot alle processen van alle afdelingen.
Als het overzicht Processen opgestart wordt onder een afdeling, dan krijgt met alleen de processen van die afdeling te zien.

Met gebruikersrechten kan geregeld worden dat alleen de processen van de eigen afdeling zichtbaar zijn.