Overzicht Afdelingsplannen

Een afdeling schrijft een afdelingsplan.
In het overzicht afdelingsplannen staan alle plannen van alle afdelingen.
Afdelingsplannen zijn documenten, met verschillende versies.
Het overzicht is dus een view op alle documentversies van het type afdelingsplan.

In het veld publiek kan een gebruikersgroep gekozen worden. hiermee kan geregeld worden wie toegang krijgt tot de afdelingsplannen.
De afdelingsplannen van een afdeling kunnen gevonden worden als suboverzicht van het overzicht mijn organisatie.
Op het hoogste niveau moet je alle afdelingsplannen kunnen zien.
Op lagere niveaus moet je de afdelingsplannen van onderliggende afdelingen kunnen zien.