Overzicht Mijn Afdelingen

Medewerkers, die alleen de processen en prestaties van de eigen afdeling mogen zijn kunnen via het rechtensysteem toegang krijgen tot het overzicht Mijn Afdelingen. De rechten op het overzicht Afdelingen moeten dan voor medewerkers niet aangezet worden.

Hier worden dus alleen alle afdelingen getoond, waar de ingelogde gebruiker als medewerker of manager werkzaam is.