Inkoop en Voorraad Inkoop en Voorraad
Compano BV

Overzicht Voorraadbehoeftelijsten

Voorraadorder Overzicht Voorraadbehoeftelijsten
In het overzicht voorraadbehoeftelijsten staan alle voorraadbehoeftelijsten, die voor één of meer magazijnen besteld zijn of moeten worden.
De bestelling kan gedaan worden bij externe leverciers of intern uit een hoofdmagazijn.

Intern en Extern bestellen
Net als bij de Materiaalbehoeftebon kan het materiaal Intern (bij een ander magazijn) of Extern bij de leverancier besteld worden.

Als een voorraadorder open staan en er wordt een nieuw besteladvies gedaan vanuit het magazijn, worden deze artikelen op de open order gezet.