Individuele Performance Module Individuele Performance
Compano BV

De organisatie inrichten

Voordat u kunt werken met het Individuele Performance Systeem moet eerst alle medewerkers geregistreerd worden in het systeem.
Werkwijze:

1. Importeer alle medewerkers als een contactpersoon onder de eigen organisatie.
    1. Klik in het overzicht Relaties op de eigen organisatie, en ga naar contactpersonen.
    2. Kies in het menu Import / Export, onder de knop Excel Bijwerken, de layout Import contactpersonen.
    3. Kopieer de gegevens in het Excel werkblad.
    4. Test de import, indien alle rijen OK zijn kan de echte import gestart worden.
    5. Start de import.
  2. Importeer in het overzicht alle medewerkers, gebruik bij de import het relatienummer van de contactpersoon, hierdoor worden de gegevens van de contactpersoon gekoppeld aan de gegevens van de medewerker.
  3. Importeer de medewerkers als gebruikers.
    • Alle medewerkers, die toegang moeten hebben tot het Individuele Performance Systeem moeten ook ingevoerd worden als gebruiker.
    • voorwaarde: Er moeten voldoende licenties geactiveerd zijn in de omgeving.
  4. Maak een (gebruikers) groep aan voor de medewerkers en een groep voor de managers / beheerders.
    • De managers beheerders krijgen rechten op alle overzichten.
    • De medewerkers krijgen rechten op Mijn Afdelingen en op Mijn Ontwikkeling.
    • Vul de gebruikersrechten in per groep.
      • Ga naar het overzicht Groepen - en dan naar het overzicht Gebruikersrechten.