Individuele Performance Module Individuele Performance
Compano BV

Scores (functionering medewerkers)

Op het overzicht medewerkers is een extra schermlayout gemaakt in de centrale omgeving. Deze schermlayout is in alle omgevingen beschikbaar en toont de scores per maand van alle medewerkers.

Als in uw data-omgeving de beoordeling van medewerkers niet maandelijks plaatsvind, dan kun u een eigen aangepaste layout maken met bijvoorbeeld de door u gewenste beoordelingsperiode.
De beoordelingsperiode kan bij de bedrijfsinstellngen ingevoerd worden.