Individuele Performance Module Individuele Performance
Compano BV

Overzicht Medewerkers

Het overzicht Medewerkers heeft een dashboard functie. U kunt hier zien welke gesprekken met medewerkers zijn gevoerd in de afgelopen periode.
Er zijn 4 verschillende gesprekstypes:
  1. Planningsgesprek: wat zijn de persoonlijke plannen voor  de komende periode.
  2. Voortgangsgesprek: hoe gaat het? Een gesprek aan de hand van de verschillende functieonderdelen.
  3. Ontwikkelingsgesprek: behoefte aan scholing en opleiding.
  4. Beoordelingsgesprek: hoe functioneert de medewerker? De verschillende functieonderdelen worden gewaardeerd.

De duur van de periode kan ingesteld worden in het overzicht Mijn Bedrijfsinstellingen (onder het menu Mijn gegevens)
De periode kan voor de verschillende type gesprekken anders zijn, zo kunnen meerdere keren per jaar een voortgangsgesprek gepland worden en één keer per jaar een beoordelingsgesprek.

Extra schermlayout: Scores
Voor dit overzicht is in de centrale omgeving een extra schermlayout gemaakt, waarop de scores per medewerker per maand getoond worden.