Individuele Performance Module Individuele Performance
Compano BV

Overzicht Opleidingen

Het overzicht Opleidingen is opgenomen onder het menu Systeem - Inrichting.

In dit overzicht kunnen alle cursussen en opleidingen van medewerkers geregistreerd worden.
Op het overzicht is een bijlage beschikbaar, zodat evetuele informatie over de opleiding of een diploma opgeslagen kan worden bij de opleiding.

In het systeem wordt deze informatie getoond als overzicht onder het overzicht Medewerkers en ook onder het overzicht Gesprekken, bij een Ontwikkelingsgesprek. Het laat dan alle opleidingen van die medewerker zien.