Urenregistratie Module Urenregistratie
Compano BV

Overzicht Jaarstaten

Het overzicht jaarstaten geeft een overzicht van alle jaarstaten.

De structuur:

Jaarstaten - Een uren overzicht per jaar van een medewerker.
                  Weekstaten - Een uren overzicht per week van een medewerker.
                                      Weekstaatregel - Een invoer-scherm voor het direct boeken per week.
                                      Urenregistraties - Een overzicht van urenregistraties in deze week van een medewerker.

Vanaf de JAGUAR versie zijn de Vakantierechten in te stellen in het overzicht Jaarstaten. Dit is hier nu samengevoegd. Om het aantal vakantie uren te wijzigen dient u de Jaarstaat te wijzigen. Hier vind u een veld waar u het aantal vakantie uren kunt aangeven per jaarstaat.

Kies een medewerker.
Een medewerker kan gekozen worden via het snelfilter of met behulp van het filter.
Met gebruikersrechten kan geregeld worden dat medewerkers de jaarstaten van andere medewerkers mogen zien en of bewerken.

Bereken
Met deze functie wordt uitgerekend hoeveel vakantieuren de medewerker dit jaar heeft op basis van zijn arbeidscontract. Bij een nieuw jaar op basis van hetzelfde contract worden de openstaande uren meegenomen naar het nieuwe jaar. Bij een nieuw arbeidscontract worden de uren niet automatisch meegenomen, maar kunnen handmatig ingevuld worden. Ziekte uren worden weer op nul gezet.
Deze functie wordt alleen gebruikt bij het aanmaken van een nieuw contract.

Archiveren
Als een jaarstaat wordt gearchiveerd, worden automatisch alle onderliggende weekstaten en urenregistraties gearchiveerd.