Urenregistratie Module Urenregistratie
Compano BV

Overzicht Functies

functies Binnen Weekstaat kennen we de functie;

• Manager, die verantwoordelijk is voor andere medewerkers.

Binnen Verkoop kennen we twee functies, die van belang zijn:

• Projectmanager, die verantwoordelijk is voor een project.
  • Accountmanager, die verantwoordelijk is voor een offerte.

Deze functies kunnen toegevoegd worden in het overzicht functies
In het overzicht medewerkers krijgt een medewerker een functie.
In het overzicht relaties is ook een functie opgenomen. Dit is een externe functiebenoeming en kan dus afwijken van de interne functie, die bij medewerkers is gedefinieerd.