Overzicht Installatieadressen

Productregistratie
Als een productregistratie gedaan wordt, dan worden de adresgegevens automatisch opgeslagen in het overzicht installatieadressen.
Bij de registratie kan gekozen worden tussen productregistratie of een installatieregistratie.

Installatieregistratie
Het installatieadres is het adres van de klant. Als de klant verhuist, verhuist het product mee.
De installatie krijgt een eigen adres. Als de klant verhuist, verhuist het product niet mee.

Installatieadressen kunnen ook geïmporteerd worden met behulp van Excel in het overzicht installatieadressen.