1e Import

De eerste import van een relatiebestand.
 Let op! Deze import alleen gebruiken voor nieuwe gegevens.
We kunnen direct een Excel bestand importeren. In dit bestand kunnen organisatie, contactpersonen en privé personen worden opgenomen.
Het bestand heeft een vaste indeling:
OrganisatieVolledige naamAdresPostcodePlaatsTelefoonMobielEmail Klantgroep

Kopieer uw gegevens in de juiste kolom en klik op Start.
De volgende importeerregels worden gehanteerd.

• Een kolom mag leeg zijn.
  • Volledige naam is de naam van de contactpersoon als de organisatie gevuld is.
  • Volledige naam is de naam van de privé persoon als de organisatie leeg is.
  • Telefoon is het telefoonnummer van de organisatie.
  • Mobiel is het mobiele nummer van de contactpersoon of privé persoon.
  • Email is het email adres van de contactpersoon of privé persoon.
  • Indien Klantgroep gevuld is MOET vooraf de klantgroep met de hier op te voeren code aanwezig zijn, dus dan dient eerst het overzicht klantgroepen gevuld te worden.
  • De Volledige naam wordt als volgt uitgeplitst:
    • Dhr. of Dhr en De heer => geslacht Man
    • Mevr. of Mevr en Mevrouw => geslacht Vrouw
    • bevat: van, de, der, den of een combinatie van deze woorden => Tussenvoegsel
    • A. of A of A.B. => initialen
    • Ab (2 of meer letters) => voornaam
    • Alle woorden achter het tussenvoegsel => achternaam

Deze regels zijn niet 100% dekkend voor alle mogelijke varianten maar in de meeste gevallen zullen de gegevens goed geïmporteerd kunnen worden.