Koppeling met Google

Overal, altijd beschikken over de juiste relatiegegevens.
U kunt uw relaties beheren in Compano Online Software en met de optie Koppeling met Google kunt u relaties synchroniseren (visa versa) met Google Contactpersonen.

Dit kunt u met een bedrijfsaccount doen bij Google of met uw persoonlijke account.
Voor uw persoonlijke account kunt u de inloggevens van Google vastleggen in het overzicht Gebruikers.
Voor de koppeling met uw bedrijfsaccount kunt u de gegevens vastleggen in Mijn Bedrijfsinstellingen.
Zo kunt u ook een bedrijfsagenda bijhouden en raadplegen.

Standaard Gmail als email client in uw browser.
Wilt u GMail gebruiken als uw standaard email client, dan kunt het volgende progammaatje installeren:

• GmailDefaultMaker

U kunt dit installeren van deze site: http://gmaildefault.codeplex.com/releases/view/55413