Projecten De projectadministratie
Copyright© 2019
Compano BV

De afdruklayouts voor een klant


 Dezelfde Afdruklay-outs voor een klant gebruiken
Binnen een project kunnen alle afdruklayouts van de offertes, calculaties en opdrachtbevestigingen vastgelegd worden .
Op deze manier kan geregeld worden dat de klant een offerte altijd in hetzelfde formaat toegestuurd krijgt.
Ook voor de interne organisatie kunnen de afdruklayouts binnen een project uniform geregeld worden.

kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:


Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap