Afwijkend tarief

Als we een arbeidsregel willen toevoegen op een werkbon en we willen gelijk het aantal uren invullen, moet het vinkje afwijkend tarief aangevinkt worden als we werken met de module Weekstaat. Normaal gesproken wordt immers gekeken naar de onderliggende boekingsregels, die op basis van urenregistratie in weekstaat ingevuld zijn. Als afwijkend tarief aangevinkt is, moeten de tarieven gelden zoals ze op de arbeidsregel genoteerd zijn.