Totaliseren

Op een offerte hebben we de mogelijkheid om deze te totaliseren. Er zijn daar twee functies voor, de ene voor het totaliseren van materiaal en de andere voor het totaliseren van arbeid.
Zo kan er in één overzicht getoond worden wat het totaal aan benodigd materiaal is. Het maakt niet uit of materiaal in verschillende onderdelen zit, of als regel of als receptregel opgevoerd is. Als het artikelnummer vaker voorkomt, worden de aantallen van de verschillende regels bij elkaar op geteld. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van bijvoorbeeld het totaal aantal meters buis of kabel dat in verschillende recepten gebruikt is.