Leadregistratie

toevoegen lead Leadregistratie
In de Offerte module kunnen leads geregistreerd worden. Een lead geeft aan wat u verwacht bij uw klant te verkopen. Door deze registratie kunt u leads veel beter bewaken. Er bovenop zitten, zoals we dat noemen.

De verwachte totale verkoopprijs en de scoringskans kunnen ingevuld worden. De prijs kan echter ook opgebouwd worden uit de totalen van de onderliggende onderdelen en regels, net als een gewone offerte.
Zodra we van een lead een offerte maken, zal de totale verkoopprijs overschreven worden door het totaal, zoals deze via de calculatieregels tot stand komt.