Offerte Module Offerte

Overzichten

Aandachtspunten

Functies en procedures

Rapportage

Inrichting

Andere Modules

Copyright© 2019
Compano BV

Nummering van een offerte


Nummering van een Offerte
De nummering van de offerte kan uit drie delen bestaan, namelijk;
  • een prefix
  • een aantal
  • een postfix.

De prefix
De prefix kan een combinatie zijn van letter, cijfers en de codes: JJ of YY voor het jaartal.
Voorbeeld: OFFyy wordt OFF09

Het aantal
Is de lengte van het volgnummer 
Aantal = 3 loopt van 0 tot en met 999
Voorbeeld OFFYY3 wordt OFF09001

De postfix
We kunnen de initialen opnemen van de gebruiker (medewerker), die de offerte maakt.
Voorbeeld ii wordt Jan Snijder
Voorbeeld OFFYY3II wordt OFF09001JS

De nummering van offerte wordt opgegeven in Mijn bedrijfsinstellingen of bij de projectadministratie.

kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:


Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap