Materieel Module Materieel
Compano BV

Selecties maken

Met behulp van het filter en het snelfilter kunnen verschillende selecties gemaakt worden op het overzicht Urenregistraties.

Via het snelfilter kan een medewerker geselecteerd worden. Alleen de uren van deze medewerker worden dan getoond.

Het filter heeft veel meer mogelijkheden. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om de uren in een bepaalde periode op een bepaalde werkbon te bekijken. Ga dan als volgt te werk:
  • Kies in het filter bij Datum de optie 'tussen'. Er verschijnen nu twee datumboxen.
  • Vul in de eerste de startdatum van de periode in, bijvoorbeeld 2-5-2011, en in de tweede de einddatum 28-5-2011.
  • Kies bij Werkbon de werkbon die u wilt bekijken.
  • Klik op Toepassen.

In het overzicht staan nu alle uren die in die vier weken in mei aan deze werkbon besteed zijn. Onder het tabblad Afdrukken kan de selectie afgedrukt worden met behulp van de functie Afdrukken lijst. Hiervoor kunnen eigen layouts gemaakt worden.