Inkoopfactuur Module Inkoopfactuur
Copyright© 2019
Compano BV

ICF Leveranciers

De volgende leveranciers kunnen inkoopfacturen automatisch aanleveren in ICF-formaat.
  • Conelgro
  • Dyka
  • Elektrokern Schuurman
  • Hagemeyer
  • Haring
  • Oosterberg
  • Plieger
  • Rexel
  • Solar
  • Technische Unie
  • Wasco

In principe zullen meer leverancier ICF bestanden aan kunnen leveren en indien de standaard goed gevolgd wordt door de leverancier kunnen ook deze leveranciers toegevoegd worden aan bovenstaand lijstje. Neem contact op met Compano hiervoor.

kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:


Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap