De rol van de accountant

In Compano Online Software kunt u uw accountant vragen zijn correcties in uw administratie op te nemen in een Dagboek Correcties Accountant van het Type Memoriaal.
  • Zo heeft u precies inzicht in de wijzigingen, die uw accountant aanbrengt in uw administratie.
  • Zo leert u waarschijnlijk zelf ook, hoe u bepaalde zaken had moeten boeken.
  • Zo verminderd u op den duur uw accountantskosten.

Onze eigen accountant heeft over deze werkwijze een artikel geschreven, dit artikel kunt u lezen op onze site onder het menu referenties:
lees hier De accountant aan het woord