Optie extra administraties

Optie Extra Administraties
U kunt werken met meerdere Financiële Administraties in een omgeving.
Elke Financiële Administratie heeft zijn eigen grootboekrekeningschema: rubrieken, subrubrieken, grootboekrekeningen en dagboeken.
Met de functie Administratie kopiëren, op het overzicht Administraties, kunt u de inrichting van uw hoofdadministratie kopiëren naar een nieuwe administratie.

Om in de toekomst ook goed te kunnen werken met een geconsolideerde jaarrekening is het van belang deze inrichting gelijk te houden. Momenteel is het nog niet mogelijk om een geconsolideerde jaarrekening op te maken in Compano Online Software.

In alle financiële overzichten is in het menu Bekijken een Menuknop beschikbaar om de actieve Financiële Administratie te kiezen.

In het overzicht gebruikers is het mogelijk een gebruiker de toegang te beperken tot één Financiële Administratie.
  • Ga naar menu Systeem - Gebruikers
  • Kies een Gebruiker, klik op Bewerken -> Wijzigen
  • Vul in: Standaard Financiële Administratie
Deze gebruiker ziet dan alleen de documenten, boekingen, dagboeken uit de gekozen Financiële Administratie.
Als dit niet is ingesteld kan de gebruiker kiezen tussen Alle of tussen één van de Financiële Administraties.