Factuur Module Factuur
Copyright© 2019
Compano BV

Transporteren


Als je in de lay-out staat van de factuur (afdruklay-outs beheren) dan kun je bij het tabje factuurregels op een kolom aangeven of je deze kolom wilt transporteren.
Dit is een kenmerk van een kolom, dus vind je dat onder de veldenkiezer van de factuurregels.
Deze kenmerken worden zichtbaar al je op het gekozen veld in de velden kiezer staat.


kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:


Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap