Factuur Module Factuur
Copyright© 2019
Compano BV

Accorderen en Deaccorderen

Facturen kunnen geaccordeerd worden nadat ze zijn geboekt. Met deze functie worden de boekingen geaccordeerd (akkoord verklaard). De facturen kunnen daarna niet meer gewijzigd worden. Deze functie zou door uw accountant gebruikt kunnen worden.
Moeten er alsnog wijzigingen doorgevoerd worden, dan moet de factuur eerste gedeaccordeerd worden.
kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:


Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap