Contante factuur

Indien een factuur direct aan de balie wordt betaald, dient er een contante factuur aangemaakt te worden.

Menu ->

Verkoop ->

Facturen ->

Bewerken ->

Toevoegen

Op het tabblad Factuur is het veld "Omschrijving" een verplicht veld. In het veld "Betalingswijze" dient er gekozen te worden voor "Contant".
Op het tabblad Opdrachtgever dient de "Organisatie/particulier" te worden ingevuld.
Nu kan de factuur worden opgeslagen, waarna de factuurregels kunnen worden toegevoegd via de navigatieknop, "Factuurregels".

De factuur is nog niet geboekt. Dit kan via "Functies" en "Boeken".

Indien de bewuste factuur is aangeklikt, kan er via "Functies" op het dropdownmenu naast de knop "+Incasso" worden geklikt en gekozen worden voor "Kastransactie". Voor de factuur is nu een kastransactie aangemaakt.