Het Factuuradres

Op het overzicht debiteur is een factuurcontact toegevoegd. Om wijzigingen ook door te laten werken op het standaardfactuuradres van de debiteur, is factuuradres een berekend veld, of van de debiteur, of van de factuurcontactpersoon. Bij het overnemen van de debiteur naar de factuur wordt bovenstaande standaard overgenomen. Op de factuur kan het adres nog met de hand worden aangepast en wordt altijd in de database opgeslagen, omdat een factuur historisch vast moet liggen en niet mag mee wijzigen.