Overzicht Debiteur

debiteur Debiteuren
In het overzicht Debiteuren leggen we voor alle relaties, die bij ons klant zijn, de debiteurgegevens vast.

Een debiteur wordt automatisch aangemaakt als we in factuur een relatie kiezen. De standaard debiteurgegevens worden dan gebruikt.
Als we afwijkende debiteurgegevens willen gebruiken, moeten we eerst voor deze relatie de debiteurgegevens invullen, voordat we deze relatie op de factuur kiezen.

De standaard debiteurgegevens kunnen vastgelegd worden in Mijn Bedrijfsinstellingen.