Overzicht Documentversies

Documentversies
Dit is de inhoud van een document. Hier kunt u uw uiteindelijke document opmaken.

Om uw document bijvoorbeeld als mailing te versturen dient u de documentversie die u wilt gebruiken op de status Geldig te zetten. U kunt tevens een geldigheidstermijn instellen voor uw documentversie. De documentverise die als eerste op status Geldig is gezet zal ook de gene zijn die Actief getoond wordt. Wilt u een andere documentversie actief zetten dan dient u eerst de oude documentversie op status Oud te zetten. Hierna zal uw andere documetnversie pas actief worden weergegeven.

Voor meer informatie over de Teksteditor kijkt u Hier.