Documentbeheer Module Documentbeheer
Copyright© 2019
Compano BV

Overzicht Documenten

 
 

Documenten
De documenten zijn de bestanden die je uiteindelijk gebruikt. Hierin kun je de volgende dingen aangeven:

  • Algemeen:
      Code - Voer hier de code in die u het document mee wilt geven.
      Titel - Betreft de titel van het document.
      Categorie - De bovenliggende Categorie waar het document ondergeplaatst wordt.
  • Toegang:
      Eigenaar - Geef aan wie de Eigenaar van het betreffende document is.
      Schrijver - Geeft aan wie het document heeft geschreven.
      Publiek - Voor wie het document bedoeld is.
  • Speciaal:
      Type document - Pagina, Help, Nieuws of Alinea.
      Codering - HTML, XML of tekst.
      Databaseveldenondersteuning - Ja of Nee.

 

kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:


Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap