Calculatie Module Calculatie
Compano BV

CUF import / export

CUF import/export
CUF is een standaard formaat voor het uitwisselen van calculaties. (Calculatie Uitwissel Formaat)
In Compano Online Software wordt de versie 4.2 ondersteund.

CUF kan worden geëxporteerd en worden geïmporteerd, de totalen blijven vrijwel gelijk, Je krijgt nooit helemaal een 1 op 1 kopie omdat de CUF standaard een aantal regeltypes (subtotalen, samenstellingen) niet ondersteund, als je wilt  werken met CUF is het verstandig dergelijke regeltypes beter niet gebruiken. Ook een verschil is dat CUF alle regels importeert als een recept, dat zit in de structuur van CUF.