Alternatieven

Wilt u weten wat de goedkoopste leverancier is?

Vergelijk de prijzen in het rapport Alternatieven.
Een excel-rapport waarin alle arternatieven van de geselecteerde artikelen met elkaar vergeleken worden.
De goodkoopste artikelen worden duidelijk in groen weergegeven.

Maak eerst een selectie van artikelen met behulp van het filter en zoeken.
Wij adviseren maximaal 50.000 artikelen te selecteren. Houdt rekening met lange wachttijden.
Het rapport wordt op de server aangemaakt en naar per mail naar u verzonden.