Module Artikelbeheer

Wilt u zelf ook een aantal inkoopassortimenten beheren, dan kan dat met de module Artikelbeheer. Hierin kunt u zowel inkoop- als verkoopassortimenten beheren. In het verkoopassortiment kunnen artikelen opgenomen worden uit:

• uw eigen inkoopassortimenten
  • nieuwe artikelen in het verkoopassortiment
  • uit inkoopassortimenten van Artikelbeheer.nl

Binnen deze module kunnen maximaal 5000 artikelen zelf beheerd worden.
Als u een eigen database beheert, dan betaalt u ook apart voor de hosting kosten en maken geen andere bedrijven gebruik van de server, dan kunt u tot 50.000 eigen artikelen beheren. Neem contact op met onze service afdeling als uw bestand groter wordt.
Als u geen eigen database beheert, dan kunt u maximaal 5000 artikel beheren.