Artikelbeheer Module Artikelbeheer
Copyright© 2019
Compano BV

Overzicht Receptgroepen


 Receptgroepen
Onder een receptgroep kunnen meerder recepten opgenomen worden.
Een recept kan opgenomen worden in meerder receptgroepen.

 Receptsystemen koppelen aan  Besteksystemen
Als de code van een receptgroep gelijk is aan de code van een bestekdeel uit een besteksysteem en in Bedrijfsinstellingen is aan aangegeven dat receptsystemen gekoppeld zijn aan besteksystemen, dan vinden we in een bestekdeel alleen de recepten uit deze receptgroep.

kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:


Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap