Webservices op ArtSelect

Artikel-, product- of leveranciersinformatie of gegevens van de fabrikant, normtijden of recepten opvragen m.b.v webservices.
Het ArtSelect scherm opstarten en m.b.v webservices artikelen, zoeken, filteren of opvragen uit het winkelmandje. Het kan allemaal met behulp van de webservices op ArtSelect.

Voor ArtSelect zijn de volgende series webservices beschikbaar.
Hier vindt u uitgebreide technische documentatie.

Algemeenapplication.asmxVoor het inloggen en uitloggen en het oproepen van het artselect-scherm
 Artikelenprditem.asmxVoor het selecteren en raadplegen van artikelinformatie
 Productenprdproduct.asmxVoor het selecteren en raadplegen van productinformatie
 Assortimentenprditemset.asmxVoor het raadplegen van assortimentinformatie
 Leveranciersprdsalesorganization.asmxVoor het raadplegen van leveranciersinformatie
 Fabrikantenprdmanufacturer.asmxVoor het raadplegen van fabrikantsinformatie
 Receptenelmelement.asmxVoor het selecteren en raadplegen van recepten
 Normtijdennrmnorm.asmxVoor het raadplegen van de normtijden op een artikel