Instructie Algemeen

Dataomgevingen
  1. De centrale omgeving van Compano online Software wordt beheert vanuit Compano BV.
  2. In Module Omgevingen beheert u de dataomgevingen voor andere organisaties, bijvoorbeeld voor uw ZP-ers, leden, vennoten of uw franchisenemers.
  3. Ook een lokale omgeving kan weer ingericht zijn als centrale omgeving.
  4. De beheerder van een dataomgeving beheert de rechten van de gebruikers.
  5. In het infoscherm kunt u zien, welke modules en opties in uw dataomgeving actief zijn.
Informatie delen: Bedrijfsprocessen en andere informatie kan vanuit een centrale dataomgeving gedeeld worden met ‘onderliggende’  lokale dataomgevingen.

Uw abonnement op Compano Online Software kan op elk moment aangepast worden. Nieuwe gebruikers kunnen geactiveerd worden, maar ook kunt u modules, opties of licenties stop zetten.
Wijzigingen kunnen aan Compano doorgegeven worden via email:  info@compano.nl of via het info scherm, zie afbeelding hier onder.

Compano BV beheert de centrale omgeving van Compano Online Software, zo kunnen wij u helpen met het beheer van uw dataomgeving, gebruikersbeheer, artikelbeheer en support, direct in uw dataomgeving.
Hier vindt u de actuele informatie van uw abonnement en de huidige release van de software.