Overzicht Formulieren

Formulieren
Formulieren worden gebruikt om de bezoeker van een site de mogelijkheid te bieden informatie in te voeren en te verzenden. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld het geven van een reactie, het aanmelden voor een proefabonnement, het invullen van een enquête, het beantwoorden van vragen en het plaatsen van een bestelling.

Formuliersvelden
Een formulier wordt opgebouwd uit verschillende velden, we noemen dit formuliersvelden. Deze velden kunnen al dan niet verplicht zijn.

Formuliersreacties
De ingevulde formulieren die retour komen noemen wij formuliersreacties. Per formulier kunt u op eenvoudige wijze alle binnengekomen reacties bekijken.