Overzicht Conversietabellen

Conversietabellen
Met behulp van conversietabellen kunnen gegevens tijdens een tekstimport aangevuld of veranderd worden.

Nieuwe conversietabellen
Een nieuwe conversietabel moet gemaakt worden op basis van een veld-type, daarom moet een nieuwe conversietabel eerst aangemaakt worden tijdens het definiëren van een import lay-out.
In de veldenkiezer wordt een veld geselecteerd, daarna kan onder in het scherm de + gebruikt worden achter Conversietabel.
Als de conversietabel aangemaakt is kan deze verder gevuld worden met waarden door naar het Menu: Systeem - Inrichting - Overzicht Conversietabellen te gaan. De conversies kunnen in het onderliggende overzicht van de conversietabel aangemaakt worden.