Overzicht Bewakingscodes

Bewakingscodes
De omzet of de kosten kunnen binnen de projectadministratie ingedeeld worden met behulp van bewakingscodes.
Binnen de projectadministratie kunnen de bewakingscodes al zoveel mogelijk vooraf ingevuld worden.

Manipuleren
Met behulp van de functie manipuleren kunnen de bewakingscodes ook achteraf toegekend worden.

De bewakingscodes kunnen standaard gevuld worden:

Kostensoort       Standaard instellingInstelling
MateriaalIn het overzicht artikelbewaking per leverancier, per assortiment, per artikelgroep of per artikel.Op de calculatieregels
ArbeidIn het overzicht werksoort per werksoort.Op de calculatieregels
Kosten Op de calculatieregels
Reiskosten    In het overzicht reiskosten per reiskostensoort.Op de calculatieregels
NB-artikel Op de calculatieregels
ContractenIn het overzicht servcie-artikelen.Op de calculatieregels
Service-artikelen Op de calculatieregels

Kijk voor voorbeelden in Demo Help Site: overzicht Bewakingscodes