Overzicht Mail-sjablonen

HTML-sjabloon Mail-sjablonen
E-mail-sjablonen worden in het systeem gebruikt voor de opmaak van alle e-mailtjes, die vanuit het systeem kunnen worden verzonden.
Met e-mail-sjablonen kunt u uw mailtjes aanpassen aan uw eigen huisstijl.

Bijvoorbeeld voor:
  • E-mail voor het versturen van een offerte.
  • E-mail voor het versturen van een factuur.
  • E-mail voor het versturen van een bestelling.
  • Enz.

In een e-mail-sjabloon kunnen alle velden (gegevens uit het systeem), dynamisch opgenomen worden.
Hiermee kunnen de generieke mailtjes gemaakt worden.
Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van de opdrachtgever (klant) opnemen in een Mail-sjabloon. Dit veld wordt dan automatisch gevuld als u bijvoorbeeld een offerte wilt versturen.

Let op:

Als er in een lokale omgeving geen mailsjablonen aanwezig zijn, dan wordt er in de bovenliggende centrale omgeving gekeken naar de aanwezigheid van e-mailsjablonen.