Memo's maken

Memo's
Op veel plaatsen in het systeem kunnen memo's toegevoegd worden, bijvoorbeeld bij een relatie, een contract of bij een offerte. In de teksteditor van veel van deze memo's zit een logboekfunctie. Deze is bijvoorbeeld uitermate geschikt om bij relaties afspraken en opmerkingen bij te houden (een soort historie).

Met deze functie wordt namelijk aangegeven wie op welk moment iets toegevoegd heeft.
Deze functie vindt u onder 'Voeg codefragment in'. Klik op het pijltje naast de tekst en u ziet de combinatie van datum, tijdstip en de ingelogde gebruiker als eerste beschikbare optie staan. Als deze aangeklikt wordt, verschijnt deze informatie in de memo en kan eronder een tekst of opmerking ingevoerd worden.