Linker en rechterpanels aan/uit zetten

info aan/uit info aan/uit info aan/uit info aan/uit
Linker- en rechterpanels standaard aan of uit zetten.

Menu Mijn Gegevens - Mijn Instellingen - Tabblad Systeembeheer
Per beeldscherm (verschillende formaten) kunnen standaard instellingen opgeslagen worden, waarmee alle linker- en rechterpanels aan of uit gezet kunnen worden. Nadat u deze instelling heeft aangepast kunt u onder het menu Mijn Gegevens de functie kiezen: Scherm instellingen terugzetten. Zo kunt u kiezen om deze extra panels bij een groot scherm allemaal aan te zetten en bij een klein scherm kunnen ze standaard allemaal uitgezet worden.
Per overzicht kan van deze instelling afgeweken worden. Het systeem onthoudt u laatste instellingen per gebruiker, per beeldscherm, per overzicht.

Dus eerst de instellingen goed zetten en daarna de functie Scherm instellingen terugzetten  info aan/uit  gebruiken.
Het linker- en rechterpanel kan breder of smaller getrokken worden met behulp van de muis.