Sorteren

Snel sorteren
Een overzicht kan gesorteerd worden door op de kolomkop te klikken. Er kan gewisseld worden in de volgorde van sorteren, oplopend of aflopend, door nogmaals op de kolomkop te klikken.

De sortering vastleggen in schermlayouts
In een schermlayout kunt u de kolommen op het overzicht toevoegen of verwijderen en de sortering vastleggen.
Als u een dubbele sortering wilt gebruiken moet deze sortering vastgelegd worden in een schermlayout.
Ga naar menu Bekijken - schermlayouts of naar schermlayouts bewerken als u al een schermlayout heeft gemaakt.
Als u gebruik maakt van een schermlayout, zal het systeem onthouden welke layout u het laatst heeft gebruikt.
Deze layout wordt gebruikt totdat u weer een andere kiest.