Navigatie

We kunnen in het systeem op verschillende manieren van het ene naar het andere overzicht navigeren:

MenuVia de tab menu kunnen we in de hoofdoverzichten komen van Compano Online Software.
Het menu is ingedeeld in een aantal functionele groepen. Onder een groep kunnen één of meer modules opgenomen zijn.
BekijkenDe eerste knop op de tab bekijken laat altijd één of meer voorgaande overzicht(en) zien. Deze overzichten worden onder elkaar geplaatst. Er verschijnt dan naast de knop een klein driehoekje dat naar beneden wijst, als u hier op klikt, worden de andere overzichten zichtbaar.
Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit de calculatieregels onder een offerte terug naar de het offerteonderdeel of naar het overzicht offerte.
De tweede knop op de tab bekijken voor het filter laat een onderliggend overzicht zien, dus bijvoorbeeld de onderdelen van een offerte.
Ook vinden we onder bekijken knoppen naar de andere hulpvensters, zoals bij offerte kunnen we naar de sjablonen of naar het offertebewakingsoverzicht of naar het archief, waarin alle gearchiveerde offertes zijn opgeslagen.
Dubbelklik op een regelMet een dubbele klik op een regel kunnen we naar een onderliggend overzicht, dus bijvoorbeeld van offerte naar offerteonderdelen en van onderdelen naar calculatieregels.
Als er geen onderliggende overzichten zijn dan komen we met een dubbelklik in de details van ...
KruimelpadHet kruimelpad vindt u boven in scherm, naast de tabs. Op het kruimelpad kunt u klikken om terug te gaan naar bovenliggende overzichten. Zo kunt u vanuit de calculatieregels van de offerte weer naar het onderdeel of naar de offerte.
InrichtingElk overzicht is onderdeel van een module. De stambestanden voor een module zijn opgenomen onder het menu Systeem - Inrichting.
Linker PannelAls u in een overzicht uw linker pannel heeft openstaan dan kunt u hiervandaan ook navigeren naar onder- en bovenliggende niveaus.