Tips

Tip 1:Als je iets niet kun vinden, controleer dan eerst:
  • De zoekbox
  • Het filter (een rood filter is een gevuld filter)
  • Het snelfilter
  • Het hyperlink-pad naast de tabbladen
Als een van deze zaken gevuld is, dan is dat waarschijnlijk de reden, dat je niet kunt vinden wat je zoekt.

Tip 2:Ben je verdwaalt, weet je niet meer waar je zit. Kijk dan in de linkerbovenhoek van het het scherm, daar staat de titel van het overzicht. Het hyperlink-pad naast de tabbladen aan de rechterkant geeft aan hoe je daar gekomen bent.
Als daar niets staat dan ben je vanuit het menu in het overzicht gekomen.

Tip 3:Op veel overzichten is help geschreven, klik op de blauwe help knop van elk overzicht.

Tip 4:Moet je vaak wisselen tussen twee overzichten maak dan gebruik van de sneltoets: CTRL+K (tabblad dupliceren)
Dan wordt hetzelfde overzicht gekopieerd in een nieuw tabblad. In dat tabblad kun je nu naar het andere overzicht gaan.
Daarna kun je wisselen tussen deze tabbladen met CTR+Tab.

Klik HIER voor meer handige sneltoetsen.