Module Algemeen

In de Module Algemeen of Module ZP zijn de volgende onderdelen opgenomen:
  • Hosting en beheer.
    • U hoeft niets te doen. Wij beheren dit systeem voor u.
    • Wij hosten dit systeem vanuit het datacentrum van Groningen: GN-IX.
    • Wij beheren en onderhouden de applicatie en de database.
    • Doorlopend worden back-ups van het systeem gemaakt, zodat u nooit meer dan 15 werk kunt kwijt raken.
  • Updates en nieuwe versies
    • Op basis van uw abonnement op de module algemeen heeft u recht op updates en nieuwe versies. Zodra een update of nieuwe versie beschikbaar is, zullen wij u informeren.
  • Toegang tot een beveiligd systeem
  • Alle gebruikers hebben toegang tot de support-site.
  • Systeeminstellingen en stambestanden
    • Nummering, standaard waarden.
    • Basisgegevens voor de inrichting van het systeem.
    • Instellingen, die gelden voor alle gebruikers in de organisatie.
    • Instellingen, die gelden voor één gebruiker.