Algemeen Module Algemeen
Copyright© 2019
Compano BV

Mijn Gegevens

mijn abonnement
 In het overzicht Mijn Gegevens worden de gegevens van de actieve gebruiker getoont. Wijzigingen in dit overzicht worden ook doorgegeven aan de centrale organisatie.

Bij het wijzigen van een wachtwoord is het niet mogelijk om nogmaals het oude wachtwoord te gebruiken. Hiervoor zal een nieuw wachtwoord moeten worden gekozen.
kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:


Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap