ArtSelect

1. ArtSelect ArtSelect

ArtSelect is het artikel selectie programma in het systeem. In ArtSelect worden zowel de lokale artikelbestanden als de artikelbestanden van Artikelbeheer.nl getoond.
ArtSelect toont:

• actuele artikelinformatie
  • actuele productinformatie
  • bruto, netto en historische prijsinformatie
  • kortingen uit inkoopcondities
  • bestelinformatie
  • afbeeldingen
  • alternatieven
  • informatie van groothandels en fabrikanten
  • en nog veel meer ...

De netto prijsinformatie wordt zichtbaar, als een conditiebestand geïmporteerd wordt. In de standaard versie van ArtSelect kunnen deze inkoopcondities direct als een ICC-bestand ingelezen worden.
Wilt u ook condities importeren via Excel of een csv-bestand, dan heeft u de optie Inkoopcondities nodig.

2.Weergave met basket en met links Het overzicht ArtSelect kent vier weergaves
 Voor 'Zoek artikel' is er een apart ArtSelect-scherm voor het raadplegen en zoeken van artikel-, product- of leveranciersinformatie.
Daarnaast is er een ArtSelect-scherm voor het raadplegen, zoeken en selecteren van artikelinformatie.
Deze laatste kent vier verschillende weergaves.

Weergave zonder winkelmandje en zonder info links Een overzicht voor het raadplegen, zoeken en selecteren van artikel-, product- of leveranciersinformatie. Als de eerste kolom een aantal bevat, kan in dit scherm een selectie gemaakt worden.

Weergave zonder winkelmandje met info links Een overzicht voor het raadplegen, zoeken en selecteren van artikel-, product- of leveranciersinformatie. De details van het actieve artikel worden getoond in het rechter info panel.

Weergave met winkelmandje zonder info links Een overzicht voor het raadplegen, zoeken en selecteren van artikel-, product- of leveranciersinformatie, met een winkelmandje, waarin de geselecteerde artikelen opgenomen worden.

Weergave met basket en met links Een overzicht voor het raadplegen, zoeken en selecteren van artikel-, product- of leveranciersinformatie, met een winkelmandje, waarin de geselecteerde artikelen opgenomen worden. De details van het actieve artikel worden getoond in het rechter info panel.

3.Koppeling met Artikelbeheer.nl

Wilt u zelf ook een aantal inkoopassortimenten beheren, dan kan dat met de module Artikelbeheer. Hierin kunt u zowel inkoop- als verkoopassortimenten beheren. In het verkoopassortiment kunnen artikelen opgenomen worden uit:

• uw eigen inkoopassortimenten
    • nieuwe artikelen in het verkoopassortiment
    • uit inkoopassortimenten van Artikelbeheer.nl

Binnen deze module kunnen maximaal 5000 artikelen zelf beheerd worden.
    Als u een eigen database beheert, dan betaalt u ook apart voor de hosting kosten en maken geen andere bedrijven gebruik van de server, dan kunt u tot 50.000 eigen artikelen beheren. Neem contact op met onze service afdeling als uw bestand groter wordt.
    Als u geen eigen database beheert, dan kunt u maximaal 5000 artikel beheren.

4. Eigen inkoop- en verkoopassortimenten
     ...

5.  Webservices op ArtSelect

Artikel-, product- of leveranciersinformatie of gegevens van de fabrikant, normtijden of recepten opvragen m.b.v webservices.
    Het ArtSelect scherm opstarten en m.b.v webservices artikelen, zoeken, filteren of opvragen uit het winkelmandje. Het kan allemaal met behulp van de webservices op ArtSelect.

Voor ArtSelect zijn de volgende series webservices beschikbaar.
    Hier vindt u uitgebreide technische documentatie.

Algemeenapplication.asmxVoor het inloggen en uitloggen en het oproepen van het artselect-scherm
     Artikelenprditem.asmxVoor het selecteren en raadplegen van artikelinformatie
     Productenprdproduct.asmxVoor het selecteren en raadplegen van productinformatie
     Assortimentenprditemset.asmxVoor het raadplegen van assortimentinformatie
     Leveranciersprdsalesorganization.asmxVoor het raadplegen van leveranciersinformatie
     Fabrikantenprdmanufacturer.asmxVoor het raadplegen van fabrikantsinformatie
     Receptenelmelement.asmxVoor het selecteren en raadplegen van recepten
     Normtijdennrmnorm.asmxVoor het raadplegen van de normtijden op een artikel

Details, Artikelinformatie

Welke informatie kunt u vinden bij een artikel?

Details
    Details van Artikelen
    Door op de link van een artikelnummer te klikken of via de knop details, vindt u alle informatie, die wij ontvangen hebben van de leveranciers en fabrikanten. Natuurlijk is de beschikbare hoeveelheid informatie afhankelijk van de aanlevering door de leveranciers op Artikelbeheer.nl.

Op het artikelblad zitten verschillende links op de codevelden, om verder door te klikken naar:
    • leverancierscode: Informatie over de leverancier contactgegevens
      • zijn fabrikanten
      • deeplink naar de site van de leverancier
    • leverancierscode: informatie over het assortiment
      • actualiteit en kwaliteit van het bestand
      • laatste mutatiedatum
    • productcode: informatie over het product
      • classificatiekenmerken
      • vrije kenmerken
      • meer informatie over het product op de nbd-online site
    • fabrikantscode: informatie over de fabrikant
      • deeplink naar de fabrikant
    • artikelcode: informatie over het artikel
      • bruto en netto prijsinformatie
      • bestelinformatie
      • voorraad-informatie
      • actuele voorraad informatie
      • vrije kenmerken
    • relaties tussen artikelen
      • toebehoren
      • reserve onderdelen
      • recepten

Wat kan uw leverancier aanleveren?