Overzicht Categoriën

Categoriën
Categoriën bieden de mogelijkheid om een logische structuur aan te maken voor het beheer van alle documenten. In een categorie kunnen een aantal eigenschappen vastgelegd worden voor de onderliggende documenten, namelijk:

• D sjabloonmap voor documenten, die in deze categorie vallen.
  • Wat voor type documenten worden in deze map opgeslagen?
    • Webpagina's
    • Help
    • Nieuws
    • Alinea
  • Als een document getoond wordt wil je dan wel of niet een titel zien.
  • Voorbeeldweergave URL, voor het testen van een webpagina.
  • Als de webpagina gepubliceerd is, mag deze pagina dan opgenomen worden in de zoekresultaten?
  • Is het een beveiligde categorie of mogen de documenten nog gewijzigd worden?

Overzicht Documenten

Documenten
De documenten zijn de bestanden die je uiteindelijk gebruikt. Hierin kun je de volgende dingen aangeven:

• Algemeen:
      Code - Voer hier de code in die u het document mee wilt geven.
      Titel - Betreft de titel van het document.
      Categorie - De bovenliggende Categorie waar het document ondergeplaatst wordt.
  • Toegang:
      Eigenaar - Geef aan wie de Eigenaar van het betreffende document is.
      Schrijver - Geeft aan wie het document heeft geschreven.
      Publiek - Voor wie het document bedoeld is.
  • Speciaal:
      Type document - Pagina, Help, Nieuws of Alinea.
      Codering - HTML, XML of tekst.
      Databaseveldenondersteuning - Ja of Nee.

Overzicht Documentversies

Documentversies
Dit is de inhoud van een document. Hier kunt u uw uiteindelijke document opmaken.

Om uw document bijvoorbeeld als mailing te versturen dient u de documentversie die u wilt gebruiken op de status Geldig te zetten. U kunt tevens een geldigheidstermijn instellen voor uw documentversie. De documentverise die als eerste op status Geldig is gezet zal ook de gene zijn die Actief getoond wordt. Wilt u een andere documentversie actief zetten dan dient u eerst de oude documentversie op status Oud te zetten. Hierna zal uw andere documetnversie pas actief worden weergegeven.

Voor meer informatie over de Teksteditor kijkt u Hier.