Afdrukken (Alt + P)
Met de knop Afdrukken maakt u een afdruk van de geselecteerde regel(s). De lay-out die voor deze regel(s) is ingesteld zal worden gebruikt bij het afdrukken. (Mocht u nog geen lay-out hebben ingesteld dan zal hij terug vallen op de standaard lay-out.)

Afdrukken met opties
Met deze knop  kunt u afwijken van uw standaard ingestelde lay-out.
U heeft de volgende mogenlijkheden:
  • De lay-out gebruiken die per regel is ingesteld.
    Hiermee kunt u meerder regels afdrukken met de per regel ingestelde afdruk lay-out.
  • Voor allle regels de onderstaande lay-out gebruiken.
    Hier kunt u afwijken van de standaard ingestelde lay-out. U kunt in de selectie balk de gewenste lay-out selecteren.
    Dit is ook toe te passen op meerder regels tegelijkertijd.

Beheren (Overzichtsnaam) lay-outs
Hier kunt u afdruk lay-outs maken, bewerken en verwijderen. Om lay-outs te gebruiken die voor alle omgevingen beschikbaar zijn gesteld (te herkennen aan het wereldbolletje) dient u deze lay-out te kopiëren om hier vervolgens uw eigen huisstijl aan te koppelen doormiddel van een Rapportsjabloon.
Per overzicht kunnen de instellingen voor lay-outs verschillen.

Deze knoppen zijn beschikbaar vanaf de Inktvis versie. Klik HIER voor meer informatie over de verschillende versies.