info aan/uit Archief
 In het menu Bekijken, is een functie Ga Naar Archief opgenomen. Hier staan alle gearchiveerde documenten van dat overzicht.

info aan/uit  Archiveren
Met de functie archiveren kunnen we documenten uit een overzicht verwijderen en in het archief plaatsen. Gearchiveerde documenten tellen niet meer mee in de totalen of bij analyses. Ook zijn niet alle functies beschikbaar in het archief. Om deze functies wel te kunnen gebruiken moet het item uit het archief gehaald worden.

info aan/uit Uit Archief
Een document kan altijd weer terug gezet worden met de functie: Uit Archief. Het document wordt nu weer in het oorspronkelijke overzicht opgenomen.